Samen in actie

Voor het goede doel

Met een prachtige benefietavond

Introductie

Event Monkeys produceerde in samenwerking met de stichting Stop Darmkanker Nederland voor de zesde keer een benefietavond voor de strijd tegen darmkanker. De avond was voor iedereen toegankelijk en het doel? Een hogere opbrengst dan het jaar ervoor realiseren.

A culinary Great Gatsby night

De benefietavond werd voor een zesde keer georganiseerd. Middels kaartverkoop en een veiling werd geld opgebracht voor onderzoek naar darmkanker. Het doel van de avond was na vijf maal een gala te organiseren zonder thema, ditmaal een thema te creëren passend bij het exclusieve karakter van het event. We gingen terug naar de ‘roaring 20’s’ in het Hilton Schiphol Amsterdam Airport.

Erg belangrijk bij een benefietavond is te weten wat de bestemming is van de opbrengsten. Een jonge patiënte deelde verhalen over haar persoonlijke strijd en twee artsen gaven toelichting op het onderzoek.

Het event werd persoonlijk door de sprekers, had de klasse van de jaren 20, bood volop entertainment en exclusieve gerechten. Het culinaire top team van Hilton Amsterdam Airport Schiphol zorgde ervoor dat het de gasten op culinair gebied aan niets ontbrak.

great-gatsby-29
greatgatsby-1

(fun)drasing

De (fun)drasingnight zat net zoals een echte Gatsby nightclub, boordevol entertainment. Met onder meer optredens van Glennis Grace, Odeke de Koning, de All Style Dance Crew en vele anderen werd het een spectaculaire avond!

Cocktails
In de Gatsby jazz club die naast de ballroom gecreëerd konden de gasten terecht voor een cocktail of een goed glas wijn. In de jazzclub waren diverse jazz optredens op speak easy niveau.

Veiling
Tijdens de avond werden diverse bijzonder stukken onder de hamer geveild. De ‘vaste’ veilingmeester van de benefietavonden van Stop Darmkanker; politicus Alexander Pechtold zorgde voor een hoge opbrengst van de veiling.

great-gatsby-4
greatgatsby-3

Monkey Facts

@Hilton Schiphol Amsterdam Airport
250 gasten
Feest / cocktails / veiling
5 artiesten / 3 sprekers
1 Bansky kunstwerk en 2 VIP tickets formule 1
€85.000 voor stichting Stop Darmkanker

Contact opnemen.

Vragen, kennismaken, een banaantje eten? De deur staat altijd open! Je bereikt ons telefonisch op 08 50 21 14 59 of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search