Start the new year

With a bang

Monkey style

Introductie

Event Monkeys produceerde in de Lichtfabriek een nieuwjaarsevent voor IBM. Voor het management en hun partners wordt jaarlijks het nieuwe jaar groots gevierd en teruggeblikt op de resultaten van het voorgaande jaar.

Licht in het donker

De wintermaanden zijn vaak donker en grauw. Het thema van het nieuwjaarsevent was ‘licht in het donker’ bij de toepasselijke locatie ‘de lichtfabriek’. Dit hebben we doorvertaald naar een programma vol vuur elementen.

lf-ibm-30-01-05-033
lf-ibm-30-01-05-032

Dinner inferno

Met als thema vuur werd er een zeer exclusief concept neergezet in samen werking met La Compagnie La Carabosse. Deze Franse vuur kunstenaars zorgden voor een zeer specatulaire entree voor de gasten. Het pand en terrein van de Lichtfabriek werd letterlijk in vuur en vlam gezet. Dit unieke spektakel bracht zelfs de brandweer al fotograferend naar het terrein. Nadat het vuur gedoofd was betraden de gasten de receptie ruimte van de Lichtfabriek voor het aperitief.

Het diner in de Turbinehal was op een zeer bijzondere wijze gestyled. De belichting en tafelsetting waren dusdanig uitgedacht, dat het optisch leek alsof alle tafeldecoraties boven de tafel zweefden. Het kleurenpallet van rood en oranje tinten sloot aan bij het vurige programma. Voor het entertainment was gekozen voor klassieke opera en luchtacrobatiek.

Na het diner hadden de gasten de gelegenheid te borrelen met muziek.

lf-ibm-30-01-05-035
lf-ibm-30-01-05-051

Monkey Facts

@De Lichtfabriek
250 gasten
Spectaculaire entree / Dinner inferno / Borrel
8 vuur kunstenaars
1 geamuseerde brandweerwagen
Zeer exclusief en ver(r)assend event

Contact opnemen.

Vragen, kennismaken, een banaantje eten? De deur staat altijd open! Je bereikt ons telefonisch op 08 50 21 14 59 of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search