2 bedrijven

400 medewerkers

1 fusie event

Introductie

Hoe zorg je ervoor dat een fusie voor de medewerkers een positieve lading krijgt? Dat is een vraagstuk dat wij samen met onze twee opdrachtgevers hebben aangepakt. Want een fusie heeft grote impact voor de medewerkers. We zochten de oplossing in een communicatietraject, waar een gezamenlijke kick-off bijeenkomst onderdeel van was.

De richting bepaal je samen

De kick-off bijeenkomst moest op een laagdrempelige wijze de medewerkers informeren en betrekken bij de nieuwe ontwikkelingen rondom de fusie. Daarnaast mocht de kick-off ook een feestelijk karakter hebben. Hoewel verandering spannend is, ontstaan ook nieuwe kansen.

1200px-frits_wester_2
16226412

Let’s kick it

De gasten werden op de locatie persoonlijk onthaald door de nieuwe directie met een ludiek drankje & hapje. De plenaire sessie bestond uit divers kort entertainment afgewisseld door een inhoudelijke talkshow in vier delen met de oude- en nieuwe directie. De presentatie was in handen van Frits Wester.

Na het plenaire programma was er ruime gelegenheid voor de gasten van de twee bedrijven om nader kennis te maken met elkaar. Diverse korte actieve workshops, pop-up entertainment, een smaakexplosie vanuit de wereldse food invulling en een strakke Monkey-planning maakte de kick-off voor de gasten en opdrachtgevers een zeer succesvolle bijeenkomst.

Ook de afsluiting werd geheel in thema verzorgd door de nieuwe directie. Met een persoonlijke groet en een kleine gimmick op zak om de richting te bepalen, gingen de gasten tevreden naar huis. Namens Event Monkeys wensen we onze opdrachtgever heel veel succes!

sharon-doorson
Kick-off

Monkey Facts

@Kasteel Vaalsbroek 
409 gasten
1 talkshow / 6 workshops
4 artiesten / 6 entertainers
409 kompasjes
1 richting

Contact opnemen.

Vragen, kennismaken, een banaantje eten? De deur staat altijd open! Je bereikt ons telefonisch op 08 50 21 14 59 of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search