Kingsday

het hele jaar door

voor iedereen

Introductie

Onze Amerikaanse opdrachtgever bezocht Nederland met 400 gasten voor diverse events met een oranje twist. Event Monkeys produceerde in de Grand Ballroom en Wintergarden van Krasnapolsky Amsterdam een karakteristiek Dutch Event.

Kingsday around the year

De 400 gasten arriveerden na 27 april en misten de oranje glorie van Kingsday, maar gelukkig was deze teleurstelling van korte duur. Event Monkeys deed het oranje spektakel gewoon nog een keer over, maar dan op 1 mei op een unieke locatie.

Met Kingsday als thema is er alle ruimte om er wat feestelijks van te maken. Als Nederlanders zijn we opgegroeid met deze Nationale feestdag. Voor de Amerikanen was het een eerste onderdompeling in de “oranje gekte”.

oranje-fontein-feest
koningsdag-grime

Hollands glorie

Hoewel oranje niet de meest gebruikelijke kleur is voor kleding, kwamen de meeste gasten toch geheel in stijl in een oranje outfit aan.  Ter verrijking lagen o.a. oranje pruiken, vlaggen, ballonnen, strikken, hoeden en mutsen klaar bij de entree.

De Grand Ballroom en Winter Garden waren omgetoverd naar een stijlvolle oranje atmosfeer. Het kleurenpalet van rood, wit, blauw en grote oranje en witte ballonnen sloten aan bij het feestelijke programma. Het programma startte met een sitting dinner. Gasten namen plaats een grote ronde oranje tafels en kleinere intiemere tafels voor 4 personen met geprinte kronen. Rondom was volop ruimte voor passend entertainment.

Na het diner hadden de gasten de gelegenheid voor voetjes van de vloer in hun feestelijke oranje outfits. Het afsluitende entertainment bestond uit een band uit de US die traditiegetrouw meereist met de opdrachtgever tijdens hun jaarlijkse event.

Hoezo, Kingsday is alleen voor Nederlanders?!

koningsdag-styling
Kingsday around the year

Monkey Facts

@Krasnapolsky
400 gasten uit de US
Kingsday entree met oranje gadgets/ sitting dinner / dansen in oranje outfits met band uit de US
2 Dutch make-up & tattoo artists
1 koningstroon
1 gigantische oranje chocoladefontein
1 exclusief en verrassend Kingsday event inzetbaar voor elke dag van het jaar

Contact opnemen.

Vragen, kennismaken, een banaantje eten? De deur staat altijd open! Je bereikt ons telefonisch op 08 50 21 14 59 of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search