Personeelsfeest

met no-nonsense gezelligheid

en big smiles

Introductie

Onze opdrachtgever was “heerlijk helder” in zijn uitvraag: een sfeervolle feestavond voor het personeel inclusief partners. Het concept moest laagdrempelig, gezellig en vooral no-nonsense zijn.

3 B’s: Bier / Bitterballen / Bandje

Onze crea Monkeys namen “Heerlijk, Helder,….”  als uitgangspunt. Deze ultiem herkenbare slogan van Nederlands grootste bierbrouwerij stond voor bier met een hoofdletter B. De eerste B kreeg plaats op de conceptsheet. In het kader van no-nonsense  volgde de Bitterbal plus het Bandje: het concept van de 3 B’s was geboren.

personeelsfeest-hollandse-bar
hollandse-zanger

B-creative

De 3 B’s waren een gezellig en laagdrempelig feit, maar de creatieve invulling werd wel iets uitgebreider. Bier was er 15 wereldse varianten. Bitterballen werden verzorgd door Oma Bobs. Het assortiment met 20 smaken  bevatte zelfs de ‘Bierbitterbal’. De laatste B was voor een swingende coverband en een Amsterdamse zanger. De decoratie en styling maakte het feest compleet.

Afsluitend maakte een Amsterdams draaiorgel de weg naar de P-garage gezellig. Voor de lekkere trek haalden de feestgangers een bitterbal-to-go bij de tuktuk. Het was een smakelijke, afwisselende en vooral ontzettend leuke avond voor de gasten.

draaiorgel
Food Aalsmeer

Monkey Facts

@Studio’s Aalsmeer
521 medewerkers
1 groot feest
2 artiesten en 3 entertainers
15 soorten bier / 1 draaiorgel / 1276 bitterballen
1 tevreden opdrachtgever

Contact opnemen.

Vragen, kennismaken, een banaantje eten? De deur staat altijd open! Je bereikt ons telefonisch op 08 50 21 14 59 of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search