Spraakmakende events

Bijzondere brand activation

Te gekke incentives

THERE’S NEVER TOO MUCH MONKEY BUSINESS!

event-monkeys-sitting-dinner

Evenementen

We doen alles wat een evenement tot een experience maakt. Dat betekent dat we starten bij de basis. De doelgroep en doelstellingen transformeren we in een spraakmakend concept of bijzonder live evenement. Passend bij het concept zoeken we de juiste locatie en zorgen we dat de catering klopt. Dat vullen we aan met spraakmakend entertainment, de juiste styling en decors. Op die manier creëren we de perfecte invulling.

Dit doen we uiteraard niet alleen. We hebben een uitgebreid netwerk met onder anderen presentatoren, zangers, dansers, kunstenaars, sterrenkoks, schrijvers en video artists.

Brand activation

Mensen zijn uniek. Er zijn gevoelsmensen. Rationele mensen. Twijfelaars. Dromers. Doorpakkers. Sceptici. Denkers. Doeners. Muurbloempjes. Harde werkers. Luiaards. Avonturiers… Iets wat ze allemaal gemeen hebben? Emoties. En wat wij doen is die emoties prikkelen.

Want wanneer je een emotie raakt, ontstaat een herinnering en creëer je een band. Dan maakt het impact. Om echt een gevoel over te brengen zetten we alle zintuigen in. We laten mensen zien, ruiken, voelen en proeven wat we willen communiceren.

We ontwikkelen sponsoractivaties, PR stunts, merchandising, guerrilla acties, mystery shopping, beurzen, roadshows, promoties, wervingsacties,  samplingacties, instore­ en nearstore demonstraties.

incentive-monkeys
event-monkeys-incentives-florence

Incentives / Souvenirs for life

Samen reizen, gezamenlijk beleven… dat leidt tot hechte teams, loyale relaties & opdrachtgevers waarbinnen men actief kennis en ervaringen met elkaar deelt. Waarom een incentive via Event Monkeys? Vanwege ons brede netwerk in binnen- en buitenland. Je zoekt een betrouwbare partner, zodat je weet dat jouw incentive in één keer goed gaat.

Door onze kennis en kunde van diverse bestemmingen, weten wij waar we een meerwaarde kunnen creëren, maar ook waar de valkuilen liggen. We hebben vaker met het bijltje gehakt en zetten de puntjes op de i. En die ‘gewone reis’? Dat wordt een souvenir voor het leven.

De kosten zijn geheel aan jou. Het is zo duur als je het zelf wenst te maken. Is het puur verwennen of wordt het een combinatie van incentive & meeting? De sky is the limit, maar uiteraard zijn er ook leuke incentives in eigen land mogelijk of net over de grens.

Enkele wereldse voorbeelden:
• Florence & The City of Art
• London & Let’s go Underground
• Iceland & Nature treasures
• Marrakech & Fairytales
• Berlin City Safari
• Lapland = Brrrrr…..
• Antwerp by Wheels
• Your incentive?

Wij bellen je graag terug


Wil je ons graag iets vragen, advies inwinnen of sta je in de startblokken om een evenement te organiseren? Laat hier je telefoonnummer achter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact opnemen.

Vragen, kennismaken, een banaantje eten? De deur staat altijd open! Je bereikt ons telefonisch op 08 50 21 14 59 of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search